Our reviews

See what our customers has to say
Based on 2825 reviews
90%
(2554)
5%
(150)
2%
(67)
1%
(31)
1%
(23)
FANTASTISK

Jag beställde den här till min mamma efter att vår bebis Taz gick bort vid 17, när jag laddade upp bilden var jag inte säker, så jag mailade dem och de bad mig maila fler bilder så att designern kunde välja den bästa, de behöll originalet foto jag laddade upp, efter att den var klar mailade de mig till och med en bild på det färdiga arbetet, min kamera på min telefon kunde inte fånga de perfekta detaljerna inklusive hårplacering! Men här är bilden de mailade mig och den dåliga bilden jag fick.

Perfekt!

Jag känner mig fantastisk att se min bästa vän som ett hänge!! Jag fick sterling silver och var inte medveten om att kedjan inte var sterling silver, ingen biggie dock!! Jag förväntade mig att den skulle vara lite större men detaljen är så obefläckad att jag inte har något emot storleken!! Älskar mitt silverskurna halsband, jag kan älska min hund hela tiden nu!! Och ordet inskription på baksidan är felfritt och jag var rädd att det inte skulle passa men det gjorde det!! Älskar det 100 gånger om!! Tack silvercut!

Perfekt!

vi var tvungna att avliva vår familjehund på 14 år nyligen. vi beställde den här nyckelringen för att bära honom med oss vart vi än går, och jag kunde inte ha varit mer imponerad av hur fantastiskt det ser ut. det ser precis ut som hans foto och efterliknar honom perfekt. bara en liten nyckelring version. denna nyckelring överträffade absolut alla förväntningar och fick oss alla till tårar när vi öppnade den. tack silvercut; för att ha gett oss ett perfekt sätt att bära Rocky med oss oavsett vart vi går.
Otrolig kvalitet och värde - det är mer än värt det!

Absolut värt varenda $

Erfarenheten och servicen är på topp. Jag är tacksam för uppdateringarna längs hela produktions- och fraktprocessen! Jag köpte hundnyckelringen som en present till fars dag och min partner blev golvad och rörd till tårar. Nu kommer vår söta Coco att vara med honom vart han än reser på jobbet! Liknelsen och hennes essens återgavs och fångades så vackert! Nu måste jag skaffa mig en!

Helt fantastiskt

Min vackra, älskade Wiggles lämnade denna jord för några veckor sedan efter 14 år tillsammans. Jag har VÄLDIGT svårt att hantera hennes förlust. Detta vackra hänge fångar hennes vackra, uttrycksfulla ansikte perfekt. Jag älskar det.

Andra beställningen är fortfarande inte besviken

Det här är den andra beställningen jag har gjort för att behålla ett vackert minne av mina två bebisar eftersom jag redan har förlorat en av dem nyligen. Nu kan jag ha dem med mig och jag är fortfarande mycket förvånad över kvaliteten på denna nyckelring. Tack igen, Silvercut, för att vi får behålla några magnifika föremål för våra bästa vänner ♥

Skön

Jag älskar min nya nyckelring. Jag saknar att se mina tjejers ansikten varje dag så nu kan hon följa med mig överallt igen!

Wow

Underbar!

Skön!

Jag har precis fått min nyckelring och den är vacker. Jag trodde att det skulle vara svårt eftersom jag skickade in en helsvart hund, men detaljen är fantastisk. Detta kommer att bli en underbar present till min svägerska!

Bra kundservice, problemfri byte

Jag beställde ursprungligen nyckelringen i rostfritt stål men var inte nöjd med detaljnivån den gav, och min hund dog medan jag väntade på att den skulle komma. Det var väldigt enkelt att byta ut, de anställda jag handlade med var underbara och de uppgraderade mig till och med till sterling silver för bättre detaljer. Jag fick precis min nya nyckelring i går kväll och jag kunde inte vara lyckligare. Tack så mycket. Detaljen i nyckelringen i sterling silver är fantastisk, jag kan till och med urskilja hans namn på hans hundmärke. Tack. :)

Underbar

Jag är så nöjd med nyckelringen jag fick till en nära vän vars älskade katt nyligen gick bort. Jag kan inte vänta med att ge henne detta!

Skjutreglage

Har inte upplevt det än

Belle nyckelring

Så imponerad av detta. Överträffade mina förväntningar.

Bara wow!

Jag väntade ett tag med att beställa detta och jag borde ha beställt det tidigare! Jag fullkomligt ÄLSKAR mitt halsband och är så glad över att ha denna skatt i mitt liv.

Mycket trevligt

Armbandet är väldigt fint och väldigt välgjort! Jag skulle säga förtrollande. Jag skulle föredra att den var lite större.

Så himla nöjd med detta!

Jag var lite orolig för hur det här skulle bli eftersom det var för en vän med en helvit hund och det finns inte mycket kontraster på henne. Men det var perfekt. Den fångade fortfarande så mycket detaljer att det utan tvekan är hon och hennes ägare var förtjusta. Bra produkt.

Precis som bilden!

Jag köpte den här nyckelringen som en julklapp till min pappa efter att vårt älskade labb gick bort oväntat för två månader sedan... det fick hela familjen att gråta när han öppnade den. Helt fantastiskt, skulle definitivt rekommendera till alla.

Bara wow!

Så nöjd med min beställning. Det blev så bra. Det är en present till min pojkvän och han älskar det också!!
Kommer definitivt att rekommendera Silvercut!

Det tog ett tag att få ett bekräftelsemail och att skicka. Men det var såå värt det.

Fantastiska resultat

Jag köpte dessa som en present till min syster och svåger för att fira deras dyrbara bulldoggar. Vi var så nöjda med slutprodukten! Jag tillbringade lång tid med att hitta ett tydligt foto som inkluderade alla deras lemmar och jag är glad att jag gjorde det. Frakten tog längre tid än jag hade hoppats på på grund av översvämningar på västkusten så de hann inte i tid till jul men jag kan inte skylla på företaget för det.

Absolut vacker

Jag öppnade det här lilla paketet och jag blev helt chockad. Likheten med min lilla Molly är så verklig. Jag grät när jag såg den.
Tack så mycket.

Trevlig!

Återgivningen är mycket vacker och det är en fantastisk personlig present! Vi är väldigt nöjda med det.

Mycket naturtrogen, ser bra ut.

Mycket bra erfarenhet. Köpt i present och fru mycket nöjd. Den ser precis ut som våra två hundar.

FÖRUT NÖJD

För det första, kan vi prata om kundservice? Detta är den absolut bästa servicen jag haft. Hela deras team är så effektiva och snabba att svara via e-post. Allvarligt talat, jag är säker på att jag inte är den enda som tvivlar på hur snabbt något företag svarar på en förfrågan. Även med ändringar i sista minuten, till råga på allt fick jag äntligen presenten och den SER PERFEKT ut!!!! Kvaliteten är välgjord. Tack silverklippt.

Bra

Bra kvalitet och det är också bara en bra present till dig eller någon annan!

D
Life-Like Keychain
Dany Houssami
Keychain birthday

My first time

Sieht toll aus - aber sehr klein

Das Produkt sieht super aus. Der Anhänger ist genauso geworden wie auf Beispielbildern - aber leider sehr viel kleiner