Om Silvercut

Vi på Silvercut gör det lilla extra för att skapa personliga och minnesvärda smycken med känsla för detaljer

Vi är stolta över att jobba tillsammans med talangfulla hantverkare som alla är hängivna att skapa Silvercutsmycken. Vi använder traditionella tekniker och modern teknologi för att säkerhetsställa att ditt smycke kan användas och ge lycka förevigt

Vi lägger stor vikt vid detaljer vilket leder till att du får ett vackert smycke att vara stolt över samtidigt som du minns de du älskar.

Vårt mål har alltid varit att skapa ett företag som värnar om kvalitet och kundservice utöver det vanliga. Sedan 2019 har vi hjälpt över 100 000 kunder att minnas sina älskade med Silvercut - där varje unikt smycke är tillverkat med kärlek.

Ett meddelande från grundaren

Jag är Emil Norlander, grundaren av Silvercut.
För att vara helt ärlig så startade jag Silvercut på grund ren kärlek till min hund.Låt mig berätta hela historian.

Always together. Never apart. Maybe in distance - but never in heart.

Under 2017 jobbade jag hemifrån nästan varje dag och det passade då perfekt att uppfylla en av mina drömmar - att skaffa hund. Efter flera månaders letande hittade jag världens bästa hund - Bonnie. Hon är den sötaste, snällaste och mysigaste hunden jag mött!

När jag kollar tillbaka några år kan jag med säkerhet säga att det var mitt bästa beslut någonsin och att jag fått en ny bästa vän, helt ärligt Dock så kommer det dagar när jag behöver åka iväg och inte kan ta Bonnie med mig, och de dagarna är alltid hemska. Jag kontaktade en vän till mig som är silversmed och bad om hjälp med att skapa ett litet minne i silver som jag kunde ta med mig vart jag än var.

Det som startade som en enkel idé för mig växte sedan större när vänner och familj ville ha ett eget smycke... Och det blev starten på Silvercut.

Det är känslan som jag hoppas att Silvercut kommer kunna förmedla till er (och era Bonnies)
Så vänta inte om du har några frågor eller feedback.. eller om du helt enkelt vill skicka oss en bild på din hund.

STÖD REGNSKOGEN

Silvercut är stolta över att vara Conservation Circle Partner till Rainforst Trust, en av världens mest aktiva välgörenhetsorganisationer för regskogen. Hitills har vi donerat $10 000 för att hjälpa Rainforest Trust att bevara hotade regnskogar.