1. Undvik suddiga eller grusiga foton.

Kvaliteten på bilden är viktig. Se till att bara ladda upp skarpa bilder där motivet är i fokus och alla konturer är tydligt synliga. En modern smartphone gör jobbet!

2. Bra belysning ger bättre resultat

Det är viktigt! Ljuskällan ska helst lysa rakt på hunden. Om bilden är väldigt mörk är det svårt för oss att veta exakt var vi ska gravera och det kommer att göra slutprodukten mindre detaljerad, speciellt på mörka hundar.

3. Flera husdjur

multiple pets

Vi rekommenderar att du gör 1 djur eller person per hänge. Om du verkligen vill ha båda dina husdjur på samma hänge, se till att alla djuren är placerade bredvid varandra med lite eller inget utrymme mellan dem. Tänk också på att användning av flera husdjur inte kommer att öka diametern på det färdiga hänget.

4. Positionering är viktigt

Det som inte finns med på bilden kan givetvis inte finnas med på hänget. Om hela kroppen är synlig försöker vi göra en helkroppssiluett, annars gör vi en huvudsiluett.

Sammanfattning

 Ett foto med hög upplösning under bra ljusförhållanden kommer att bli bäst.

 

Ytterligare information: 

Om ditt husdjur har mörk päls rekommenderar vi starkt att du använder Sterling Silver för att säkerställa att ditt hänge blir vackert.

Vi använder exakt det foto du laddar upp med din beställning när vi tillverkar din Silvercut-bit. Se till att vinkeln fungerar bra och att du överlag är nöjd med bilden du laddar upp.

Om vi får ett foto som inte följer våra riktlinjer kan vi inte garantera att den slutliga biten kommer ut som du vill. Vi kan inte erbjuda ersättare i dessa fall, så ta dig tid att ta ett bra foto.

Observera att alla exempel på webbplatsen är gjorda av foton av hög kvalitet. Det är ditt ansvar att se till att bilden du tillhandahåller uppfyller våra riktlinjer. Om det inte gör det kommer vi att göra vårt bästa för att få en finish på hög nivå, men i allmänhet kommer ditt resultat inte att matcha det som visas på vår webbplats.

Även om vi försöker granska alla foton vi får, kräver vår ordervolym ibland att vi ökar produktproduktionsnivåerna och därför hoppas vi ofta över detta steg. Det är därför det är så viktigt att du tillhandahåller ett foto som håller hög kvalitet.