Vanliga Frågor

Vi levererar just nu över hela världen, förutom vissa avlägsna delar.

Vi erbjuder fri frakt på alla köp över 600 kr. Om du handlar för mindre än 600 kr kommer frakten att kosta 50 kr. 

När vi har granskat och tillverkat din beställning så lämnar vi över ditt paket till leverantören inom 4-6 arbetsdagar. När leverantören har fått ditt paket får du ett spårningsnummer. 

I de flesta fall tar det 1-5 arbetsdagar från det att du får ditt spårningsnummer tills dess att det aktiveras.

Beräknad leveranstid inklusive tillverkning

  • Europa: 3 veckor

Alla beställningar från Sverige levereras med PostNord. 

Oroa dig inte. Ibland tar det upp till 5 arbetsdagat innan din spårningslänk blir aktiv. Skicka oss ett e-mail så ska vi göra vårt bästa med att se vart ditt paket är. 

Om du har skrivit in rätt adress och fortfarande inte fått ditt paket så kan du skicka in en Ersättningsförfrågan till oss. 

Eftersom din order är 100% unik och personligt tillverkat för dig så kan vi inte acceptera returer. Om du har problem med din färdiga produkt kan du skicka oss en Ersättningsförfrågan och så ska vi utvärdera situationen. 

Om du har mottagit en felaktig eller skadad produkt så kan du skicka oss en Ersättningsförfrågan och så skickar vI ut en ny produkt så fort som möjligt! Notera att vi inte ger pengarna tillbaka för felaktiga ordrar, vi försöker istället ge dig en ny så fort som möjligt. 

Skicka in en Ersättningsförfrågan så fort du ser skadan och/eller felet. Vårt team kommer då granska om du uppfyller kraven för en ny produkt. 

Om du inte är nöjd med din order så kan du skicka in en Ersättningsförfrågan. Vårt team kommer då utvärdera om du uppfyller kraven för en ny produkt. 

För att avbryta din order måste du höra av dig till oss inom 24 timmar från det att du la beställningen. 

Ordrar som har skickats till produktion kan inte avbrytas under några omständigheter. 

Vi kan skapa ditt silvercut-smycke oavsett art eller ras. Hittills har vi skapat vackra hundar, katter, fåglar, hästar, fiskar, människor och till och med bilar. 

Absolut! Se till att bara använda närtagna bilder så att vi kan se till att få med alla ansiktsdrag på den färdiga produkten. 

Absolut! Skicka ditt foto till support@silvercut.com med "Preview Request" som ämnesrad. Var noga med att säga vilken typ av produkt du har beställt så skickar vi tillbaka ett animerat foto av hur produkten väntas att se ut. 

Nyckelring:

3cm i diameter

Halsband:

2.5cm i diamter

Armband:

2cm i diameter

Vi vill självklart se till att du är nöjd med den slutgiltiga produkten. Om du inte är det, skicka oss en Ersättningsförfrågan och så ska vi göra vårt bästa för att lösa ditt problem.

Om du är missnöjd med framförallt graveringen kommer vi kolla om du skickade in ett foto som stämmer överens med vår Fotoguide. Om du inte följde guiden så kan vi tyvärr inte hjälpa dig. Om du följde guiden och det är vi som har missat något så ser vi till att vi skapar en ny prudokt som vi skickar till dig. 

Se till att du skickar in ett tydligt högkvalitativt foto av ditt husjur som är taget i bra ljus och i ögonhöjd på objektet. Vi använder ditt exakta foto under raveringsprocessen. Om ditt foto inte håller hög kvalitet kan det resultera att din Silvercut också inte heller håller det. 

Silvercut håller till i Sverige. Vår tillverkning har precis flyttat till Asien för att vi ska kunna erbjuda en hög kvalitet till ett rimligt pris för våra kunder. 

Eftersom vi kommer från Sverige med höga arbets- och säkerhetsstandarder så ser vi till att våra anställda älskar att komma till jobbet och skapa vackra Silvercutsmycken till våra kunder. Vi har även fokus på våra transporter för att se till att de påverkar klimatet så lite som möjligt geneom stt använda miljövänliga och prisvärda leveransmetoder.

Våra smycken kommer hålla för alltid om de tas hand om på rätt sätt.

  • Ha alltid ditt smycke säkert förvarat för att undvika repor. 
  • Undivik kontakt med parfym, klorin, krämer, hårspray, smink och andra kemikalier då dessa kan påverka färgen eller lystern på ditt smycke. 
  • Ta av dig dina smycken när du badar, tränar, gör hushållssysslor etc. för att undvika missformning, repor eller att du tappar det. 
  • Naturliga oljor från din hud fastnar på silvrets yta och kan leda till att det oxiderar. Använd varmt vatten när du försiktigt tvättar dina smycken. Torka dem med en mjuk trasa. 

Nyckelringen är speciellt utsatt för repor eftersom den ligger i din ficka tillsammans med andra hårda metallföremål, däribland nycklar. Det borde inte skada graveringen så länge reporna inte är allför djupa. 

Använd varmt vatten och milt diskmedel för att försiktigt tvätta dina smycken. Torka sedan av dem med en mjuk trasa.